2022-08-15
一行三人staycation,自助晚餐。利申:對食物冇乜期望。黎呢到主要只係想游下水,一齊chill下,順道去附近商場shopping餐廳主題係和風,門口有唔少日式既裝修飾物,打卡友好。有趣既係,全場最有日本味道既,正正係唒門口日式食物方面,自助餐基本既section,刺身,幾款卷物,冷麵,天婦羅,串燒,豚骨湯底x車仔麵,味噌湯,數款日式甜品x榴槤下午茶環保再用甜品。和風既野係咁多啦前面為飯友講得好中呀真係有返鄉下既感覺呀不過我就冇合作影相用文字分享吓啦上面講左點題既和風食物,其他食物都好特別架比較印象深刻既係。。。(排名不分先後架fast food界名物:雞寶誠意之作:泰式蝦餅健康護聲系列:唔開蓋充滿蒸氣既Nann珍惜食物擔當:榴槤朱古力漏氣撻正宗印度風味:咖哩薯仔三色豆小朋友至愛:有色冇味抹茶朱古力噴泉太太太太太多啦,不能盡錄個人覺得荃灣咁多日式放題,佢地既質素,比起呢到,大家識得揀啦BTW,服務真係好好,充滿笑容,主動,有熱誠。幾中意呢度既雪糕,係Häagen-Dazs,有coffee, strawberry ice cream;另外有individual box packing
餐廳主題係和風,門口有唔少日式既裝修飾物,打卡友好。
有趣既係,全場最有日本味道既,正正係唒門口
和風既野係咁多啦前面為飯友講得好中呀真係有返鄉下既感覺呀
不過我就冇合作影相用文字分享吓啦
fast food界名物:雞寶
誠意之作:泰式蝦餅
健康護聲系列:唔開蓋充滿蒸氣既Nann
珍惜食物擔當:榴槤朱古力漏氣撻
正宗印度風味:咖哩薯仔三色豆
小朋友至愛:有色冇味抹茶朱古力噴泉
太太太太太多啦,不能盡錄
BTW,服務真係好好,充滿笑容,主動,有熱誠。幾中意呢度既雪糕,係Häagen-Dazs,有coffee, strawberry ice cream;另外有individual box packing 既Almond ice cream stick bar, 有matcha, strawberry, chocolate。