2018-08-23 313 瀏覽
之前成日都係某apps見到好多人去東南亞旅行都一定會影yogurt bowl 😞個時已經好想試下,最近見到有人tag左呢間餐廳,香港終於都有得買yogurt bowl 喇😍去唔到旅行都可以係香港打卡都得嚕~👉🏿✨Lcb yolo Hkd 78 💸📌入面竟然係藍色乳酪😍is my favourite blue 呀!!上面水果配料full到爆,最中意佢啲石榴籽(紅色一粒粒),入面好爽脆,配埋入面既殼片同乳酪其實都幾飽肚架~👉🏿✨Gnarly green Hkd 78 💸📌真係差不多全部都係綠色😂有奇異果同藍莓,味道比起上一款更酸酸甜甜,食落好開胃架~因爲上面仲會淋左啲峰蜜,所以唔會太酸,岩岩好👍🏿👉🏿✨LCB colada Hkd 58 💸📌入面主要材料係菠蘿同椰子,估唔到佢入足火口係咁fresh~一啲都唔澀綢,椰子味好出既同時都會飲到菠蘿味,唔錯啵😜👉🏿✨green monster Hkd 68 💸📌見到係綠色都知入面有牛油果啦😂冇錯係真係牛油果同香蕉,呢款相對黎講就澀身啲,飲左一啖已經覺得飲晒一杯都超夠飽😂冇乜青味,可以一試👀
👉🏿✨Lcb yolo Hkd 78 💸

👉🏿✨Gnarly green Hkd 78 💸

👉🏿✨LCB colada Hkd 58 💸

👉🏿✨green monster Hkd 68 💸
冇乜青味,可以一試👀