2024-05-03
🌸《SWEET MEMORIES · 蛋糕甜品 · 中環街市》📣甜品界最潮「燃燒蛋糕」,母親節向母親大人送上驚喜留念‼️📣📣用我的優惠碼即享95折📣-以北海道忌廉蛋糕打響名堂既「Sweet Memories」由畢業於澳洲藍帶廚藝學院嘅專業甜點師Vanessa主理✨ 今次母親節誓要以精心挑選嘅高品質原材料同新鮮食材製作而成既蛋糕,為各位母親慶祝🥳-為左迎接母親節,「Sweet Memories」推出全新蛋糕 - 柚子茉莉蘋果麻薯燒蛋糕,更聯乘插畫師 @aimaihk 推出新品客製化Burn Cake‼️點燃火焰後,蛋糕既表層圖案就會慢慢融化,最後會出現另一個圖案✨大家可以準備定同母親大人的甜蜜照片,爲佢帶黎最火熱甜蜜嘅視覺及味覺雙重享受!❤️-📍 Sweet Memories (中環)@sweet_memories_jvs 中環皇后大道中93號中環街市1樓122-123號舖-#母親節 #母親節快樂🌹 #母親節蛋糕 #母親節快樂 #母親節禮物 #burncake #忌廉蛋糕 #蛋糕 #客製化蛋糕 #蛋糕訂製 #訂蛋糕 #甜品 #甜品控 #甜品控🍰 #節日慶祝 #節日聚餐 #節日餐廳 #拍拖紀念日
📣用我的優惠碼即享95折📣
📍 Sweet Memories (中環)
@sweet_memories_jvs
中環皇后大道中93號中環街市1樓122-123號舖
#母親節 #母親節快樂🌹 #母親節蛋糕 #母親節快樂 #母親節禮物 #burncake #忌廉蛋糕 #蛋糕 #客製化蛋糕 #蛋糕訂製 #訂蛋糕 #甜品 #甜品控 #甜品控🍰 #節日慶祝 #節日聚餐 #節日餐廳 #拍拖紀念日 #拍拖週年 #拍拖周年 #生日慶祝 #父親節蛋糕 #生日蛋糕 #中環街市 #happymothersday #happymotherday #happymothersday❤️ #本地創作 #本地品牌 #貓奴