=====================📍香港都食到嘅北海道名物‼️ -- Asiri🥘💛見過有唔少blogger介紹呢間位於鰂魚涌嘅小店🤤呢到係由日本夫婦主理,主打香港少見嘅北海道名物 - 湯咖哩💓前排就同男朋友嚟試下🙈------------------------------⭐️雞脾湯咖哩套餐($118)包薯仔沙律,湯,飲品雞脾湯咖哩配料非常豐富,有各種野菜同大大隻雞脾😋小編靜係食餸都有半飽🙈日式湯咖哩唔似普通嘅咖哩,食落係香料味較突出,而且唔太辣,好好送飯🙈野菜有西蘭花、南瓜、茄子等等,索咗湯底嘅精華好正🤤💖雞脾份量十足,仲好容易起骨,肉質軟腍入味🤤👍成個感覺都好comforting💕------------------------------整體嚟講食物特別,味道好comforting💕另外店員服務有禮貌,好殷勤,令人有好warm嘅感覺💓價錢屬中上價位但值得一試🙈------------------------------賣相:7.2/10味道:7.8/10性價比:6.8/10回頭度:6.8/10------------------------------店舖資料名稱:Asir

=====================
📍香港都食到嘅北海道名物‼️ -- Asiri🥘💛
⭐️雞脾湯咖哩套餐($118)
包薯仔沙律,湯,飲品

賣相:7.2/10
味道:7.8/10