餐廳: no.11
資訊:

美國🇺🇸有處Long Island, 香港🇭🇰有個長洲, 有著裝潢別緻又有文清feel, 好似去左歐美國家既地度cafe🍽️💟 我哋之前黎食呢度既焗薯🥔, 食過返尋味, 再order 牛油果醬蟹肉焗薯, 配菜仍有芝士焗蕃茄,煙肉和香腸,我用酸種麵包夾滑蛋食, 真係食唔停口!仲有清爽沙律水準保持👍🏻🤩☯️ 我叫杯🍫 熱mocha咖啡 ☕, 好靚既拉花,朱古力味濃郁;另外叫份炸魚薯條🍟, 外脆內嫩滑仲有魚味🐟☸️ BF就叫 No.11 All Day Breakfast , 佢既配菜亦有芝士焗蕃茄同埋焗茄汁豆🫘, 煙肉和香腸都好夠脆❤️大大份脆香牛角包🥐同樣夾滑蛋食,一試愛上😻醬爆多汁既大啡菇超好味正👍🏻🤩每碟的賣相均很吸睛, 足見👨🏻‍🍳厨師及店主很用心經營💓

每碟的賣相均很吸睛, 足見👨🏻‍🍳厨師及店主很用心經營💓