2021-12-13 39 瀏覽
同幾個朋友嚟食下午茶☕️享受悠閒午後時光☀️🧚‍♀️仙子樂園下午茶🫖$298/位近年好流行CBD嘅各種食物飲品,可以有助放鬆、舒緩可以減輕痛症等效果。呢個tea set引入左CBD大麻二酚元素+ 配合香薰治療入呢個下午茶💕相當特別!香薰師一開始先會同我哋玩一個magic卡遊戲,每張卡都有唔同嘅意思,點知我哋四個朋友不約而同抽中同一張卡,真係好Magic!然之後再配合金木水火土嘅幾款精油,滴响抽中嘅卡上面,可以一邊聞着香薰嘅香氣,一邊享受仙氣十足嘅下午茶食物~甜點:✨健康水果乳酪天使杯 2杯✨乳酪入邊加入各種乾果同埋燕麥片,輕怡健康~✨法國 CBD 朱古力蛋糕  2件✨朱古力蛋糕味道濃郁,口感濕潤,甜度剛剛好。✨英式鬆餅配玫瑰醬  2件✨鬆餅口感鬆脆,配搭玫瑰醬好香,花香味撲鼻🥰鹹點:✨新豬肉牛角包  2件✨✨蝴蝶飛舞杯 1杯✨迷你法式三文治及瑪德琳蛋糕🍰迷你精緻,瑪德琳蛋糕一口一個,有濃郁嘅杏仁味!飲品:雲雨香茶
下午茶set配有CBD 有機菠蘿椰子茶一壺,椰子味濃郁~口味非常特別,沖多幾次味道依然好濃!
同幾個朋友嚟食下午茶☕️享受悠閒午後時光☀️

🧚‍♀️仙子樂園下午茶🫖$298/位

甜點:

✨健康水果乳酪天使杯 2杯✨
乳酪入邊加入各種乾果同埋燕麥片,輕怡健康~

✨法國 CBD 朱古力蛋糕  2件✨
朱古力蛋糕味道濃郁,口感濕潤,甜度剛剛好。

✨英式鬆餅配玫瑰醬  2件✨
鬆餅口感鬆脆,配搭玫瑰醬好香,花香味撲鼻🥰

鹹點:
✨新豬肉牛角包  2件✨

✨蝴蝶飛舞杯 1杯✨

迷你法式三文治及瑪德琳蛋糕🍰
迷你精緻,瑪德琳蛋糕一口一個,有濃郁嘅杏仁味!

飲品:
雲雨香茶