2024-09-16 965 瀏覽
一坐低就揀咗個迷你海鮮蒸鍋配壽喜燒湯底,全程店員幫手,服務周到👍🏻個爐有3層,頭2層嘅海鮮嘅精華,滲透晒入去最底個層壽喜燒😍材料豐富,而且味道都超級新鮮!個人最鍾意食螺😚魚生方面,點少得刺身拼盤!生蠔大大隻,三文魚超肥美😱最正係竟然有松葉蟹同埋鮑魚!超級佛心🤍壽司就叫咗海膽壽司、三文魚腩壽司同埋花之戀壽司🍣海膽足料,三文魚微微燒過之後,口感都好食咗😋港人最愛花之戀真係好大舊,一啖擺落口真係超滿足小食方面叫咗麻醬麻油溫泉蛋,估唔到呢個配搭又出奇地好味喎🥚芝士焗蠔同燒蝦上菜個陣仲係熱辣辣~即叫即整超好呀!🌶️鍾意食辣嘅朋友一定要叫炒通菜!超級惹味~而且好香辣椒味!🧀雖然食到好飽~但都係要叫炸蠔,入口非常酥脆,而且炸粉完全唔厚至於炸芝士年糕竟然可以食到拉絲,超厲害!最後臨走之前店員仲提我地記得拎雪糕,好貼心🥰午市放題真係好正,唔使同人逼,價錢都唔貴😌旺角行街行到累不妨入去坐低食飽飽🙆🏻‍♀️

至於炸芝士年糕竟然可以食到拉絲,超厲害!

最後臨走之前店員仲提我地記得拎雪糕,好貼心🥰