2023-11-08 462 瀏覽
近排家庭聚會,叫咗個性價比高嘅到會,而家嚟分享吓Mr.Mix【6人自選套餐】龍蝦仔黃金栗米蘆筍沙律 (伴花椒油醋汁) 用上沙律菜、粟米甘筍,食落蔬菜仲係好新鮮,配合埋龍蝦仔,感覺好高質。另外秘製花椒油醋汁,相當特別,一陣陣麻香,有啲四川風味,喜歡食麻辣嘅朋友不能錯過泡菜薄切西冷迷你漢堡 (6件)漢堡包好足料,薄切西冷仲保留到肉汁,加上泡菜醒胃,食完一個仲想食多個煙三文魚牛油果炸黃金饅頭 (6件)小朋友好鍾意食,煙三文魚好香,加上健康牛油果,用炸饅頭包住,口感好豐富德國無骨咸豬手配潮式酸菜 平時高級西餐廳先有嘅菜色,估唔到到會都食到。德國鹹豬手好入味,配上潮式酸菜,fusion嘅感覺,好特別香甜柚子蜜燒豬仔骨 豬仔骨啖啖肉,加上香甜柚子蜜醬汁,好醒神開胃,想食多幾舊日式咖喱厚切吉列豬扒飯 口切豬扒配上香甜日式咖喱,份量非常足夠, 十分抵食朱古力布朗尼脆燕麥杯 (6杯)濃濃朱古力味,再加上燕麥,好有咬口半唐番落單滿$600或以上,即享免費送貨服務(樓下交收),從香港九龍新界大部份地區
近排家庭聚會,叫咗個性價比高嘅到會,而家嚟分享吓

Mr.Mix【6人自選套餐】

龍蝦仔黃金栗米蘆筍沙律 (伴花椒油醋汁)

泡菜薄切西冷迷你漢堡 (6件)

煙三文魚牛油果炸黃金饅頭 (6件)

德國無骨咸豬手配潮式酸菜

香甜柚子蜜燒豬仔骨
豬仔骨啖啖肉,加上香甜柚子蜜醬汁,好醒神開胃,想食多幾舊

日式咖喱厚切吉列豬扒飯
口切豬扒配上香甜日式咖喱,份量非常足夠, 十分抵食

朱古力布朗尼脆燕麥杯 (6杯)
濃濃朱古力味,再加上燕麥,好有咬口

半唐番
外賣送餐