2024-09-04 499 瀏覽
食飽飯後成日想食甜品,甜品真係唔同胃嫁😂今日就去咗嘆甜品,佢哋嘅甜品同小食質素好高,真係要記錄吓👍🏻焦糖布丁🍮配曲奇雪糕🍦 - 焦糖布丁我見到就心心眼了,賣相好靚之外,佢果個Q彈嘅感覺,令我想即刻放佢入口😋布丁好滑身,加上蕉糖,勁滿足。曲奇雪糕都好好味,一啖布丁一啖雪糕,無得彈呀👍🏻 焦糖脆脆香蕉🍌鮮忌廉窩夫🧇 - 賣相都係勁靚,窩夫表面佈滿焦糖,見到都流晒口水。窩夫外脆內軟,加上蕉糖,好食到停唔到口。香蕉份量好多,加上什果,雙重口感,正呀。什果西米露 - 什果份量多,都好新鮮,絕對抵食👍🏻小食方面,我勁推介,真係好好食😍波波拼盤 - 入邊有薯條🍟、炸燒賣同埋炸墨魚丸🍡。全部都係即炸,熱辣辣。炸燒賣皮脆肉軟,加上酸甜醬,好好味。炸墨魚丸最好味,小貓寶都食到停唔到口😋椒鹽粟米 - 必食推介,新鮮粟米🌽炸到脆卜卜,加上椒鹽粉,口感同味覺帶來極大衝擊,真係好好味。嘆甜品性價比高,品質又好,真係唔錯嘅選擇👍🏻

食飽飯後成日想食甜品甜品真係唔同胃嫁😂

什果西米露 - 什果份量多,都好新鮮,絕對抵食👍🏻

小食方面,我勁推介,真係好好食😍

甜品性價比高,品質又好,真係唔錯嘅選擇👍🏻
2024-09-01