2020-11-20 40 瀏覽
主打雞白湯拉麵同蒲燒鰻魚飯嘅日式餐廳🤤北角呢間分店細得黎唔知點解覺得好warm,有啲似日本細細地嘅居酒屋,好有人情味個種😂嚟呢間餐廳一定要試兩樣嘢,分別係白雞湯拉麵同埋蒲燒鰻魚😈.🍜日式雞白湯拉麵醬油味冇乜特別就唔講嚕🤣至於雞白湯,最大嘅好處就係食落冇咁肥膩,但依然保持到好濃郁🥰配料都比較特別,啲炸牛蒡好啱打卡😂每碗拉麵有兩塊雞叉燒同普通日式叉燒,雞叉燒其實係切片雞胸肉但唔會鞋口,不過小編都係鍾意食普通叉燒多啲🤣.🍜生燒蒲燒鰻魚串呢個係跟set小食,不過要另加$30! 鰻魚係用新鮮鰻魚,即叫即燒,腥味較重,但尚算係接受範圍內😋魚肉質地厚實,唔會散修修🤤另外一個小食叫咗餃子,不過就比較遜色,肉餡比較少,而家咸咗啲啲!.🍽味道: 3.7/5🏙環境: 3/5‍👨🏼‍🍳服務: 3/5💧衛生: 3/5💰價錢: 3/5
🍜日式雞白湯拉麵
🍜生燒蒲燒鰻魚串