2023-08-24 15 瀏覽
餐廳提供來自唔同產地和級數既牛肉,亦都提供其他肉類,所有食材均獲國際認證。聽街坊話佢哋做緊週年限定半額😎當然我呢個食肉獸,唔會錯過呢款北海道千歲豚肉盛合 😏⏺️一人火山燒肉盛⏺️呢個一見到就決定要試吓😆能成功吸引城中一眾嘴刁食客歡心北海道千歲豚肉肉質彈牙;西班牙豚五花肥瘦適中均勻;食肉獸推介西班牙極豚肉色澤紅潤光澤😻食材新鮮,只需簡單燒香而非常美味。自助式拎了海苔飯同🥘餐湯日式泡菜湯慢慢享用🫶🏻酸酸甜甜,滋味無窮🫰🏻個晚實在太餓🤣特別再追加一份日本北海道千歲產豚肉🤫完全食得出肉質同西班牙豚嘅分別🤭肉質甜嫩,皮薄整體野食都唔錯, 有得食又有得玩幾正~ 而且地點方便我, 依家燒牛唔駛滾到咁遠啦!