2009-07-10
上星期同幾個friend, 心血來潮想食o下d真正日本風味串燒, 有個friend話呢間唔錯...7點半前仲有10蚊串...我呢d貪小便宜又為食o既草民即刻book6:30啦....呀!!!!兩個字..."驚喜"位置響邊?---簡單d係堅道向西環方向過左第二條天橋落車, 一過馬路落斜路就見, 都幾方便!!!有咩食? --- 日本串燒主題, 7:30前10蚊串, last order仲會埋黎同你講聲, good!!裝修? --- 一個中小型店, 6,7張4人台 + 張吧台, 條路就窄小小, 不過感覺幾舒服, 企理同乾淨.服務? --- 員工禮貌到不得了, 笑容滿面, 仲要有問必答, perfect!!!食物質素? --- 我個人就真係好貪小便宜o既, 特價時段我就同個伙計講, 唔該, 每款同我黎一串(廿幾三十款) , 黎左好食先再加, 基本上串串我都試過o下, 好食 -- 雞翼, 外脆內滑, 一串兩隻, 好食!!個老細仲比左d咩柚子芥末我試...正爆!!-- 牛柳粒, 淹過, 大舊, 一串3舊, 味道好但有根-- 燒粟米, 第一啖咬落去都覺得好普通, 食多兩啖原來咸咸地, 好味wo
好食
-- 牛柳粒, 淹過, 大舊, 一串3舊, 味道好但有根
-- 燒粟米, 第一啖咬落去都覺得好普通, 食多兩啖原來咸咸地, 好味wo~
-- 雞皮, 記住記住order前要叫佢燒乾d, 唔健康不過脆口勁好食
-- 豬頸, 臨又有肉汁, good!!!
-- 佢仲有d獨立牌子啤酒, 咩名唔記得, 如果鐘意飲青酒, 叫老闆介紹你飲, 佢好多好野收埋架...
呢度店唔算大, 但你一路坐一路飲都冇人會趕你黑你面, 10分我比8.5分, 藉得翻食!!