2021-02-16 119 瀏覽
🍴Dirty@Matcha HKD55其實佢係matcha Latte🍵低層係奶 面層有濃濃嘅matcha 就咁望佢層次分明好療癒😚店員會叫你一開始分三啖飲 漸進咁由第一啖細啖多matcha少奶去到第三啖少matcha多奶🍼就咁飲matcha唔會覺得好苦澀 反而甘甘地 🧜🏻‍♀️中意多奶咁飲 兩者溝埋亦都好滑 唔會有粉嘅感覺 完全列入左🧜🏻‍♀️好飲推介‼️-🍴Hazelnut Chocolate Mousse HKD46濃濃嘅朱古力mousse 唔算好甜但都唔係好苦🍫就算食多幾啖亦無覺得膩到接受唔到🙈除左個面有榛子醬之外 Mousse嘅外層有榛子朱古力包圍 一路食都會有啲榛子粒粒起入面增加食感🌰mousse底層係朱古力蛋糕 就咁睇都分左幾層 又好食又唔馬虎🤤-✾味道覺醒指數: 4/5 抵食指數: 3/5服務指數: 3.5/5.

🍴Dirty@Matcha HKD55

味道覺醒指數: 4/5
抵食指數: 3/5
服務指數: 3.5/5.