2020-11-06 605 瀏覽
Lunch time黎到環境優雅舒服,位置都算多不過都好建議大家要book定位黎,我都係上就book就得😍-碎蔥吞拿魚腩魚生丼🐟$148-肥美既吞拿魚腩蓉同飯比例大概係一比一咁制😂兩舊酸白蘿蔔、生薑片仲有不得不讚美👍🏻佢哋嘅Wasabi,即磨好新鮮!吞拿魚蓉🐟mix左芝麻同碎蔥仲有一圈既昆布!口感豐富濃郁😋-好抵食包好多野:1️⃣茶碗蒸蛋🍵:滑溜溜蛋🥚細細碗!入面有少少菜、菇🍄同蟹柳🦀️2️⃣湯烏冬🥣:簡單熱辣辣烏冬配上讚岐烏龍麵,湯底清清地有白蔥紫菜點綴3️⃣前菜- 中華沙律🥗:條條分明🌱唔會有凍冰冰雪櫃拎出黎種感覺!4️⃣沙律🥗:酸醋沙律🥗5️⃣甜品/咖啡☕️:原來只係可以二揀一,個店員一甜黎就問我地要乜餐茶,只可揀檸檬水🍋或咖啡☕️。所以大家想要甜品記得request啦!
碎蔥吞拿魚腩魚生丼🐟$148
好抵食包好多野: