2024-11-08
性價比高和牛烤肉套餐$288🫨可以食到薩摩牛各個部位!黑熊先生和我都比呢個餐吸引住,等我哋試下先!是日漬物其中一款係柚子蘿蔔,酸甜中有少許柚子香,好味😌❤️薩摩牛好食我就唔多介紹,睇相都流口水,不如講下我哋2百幾蚊套餐包括咗咩食物…黑毛和牛極上牛舌芯👍黑毛和牛脷底肉A5薩摩牛極上赤身肉👍4%の奇跡-霜降肉👍4%の奇跡-牛肋肉👍厚切白豚腩燒肉片京畿道柚子嫩雞腿👍辛口味噌漬牛腸鑄鐵焼きA5挽肉配蘭王蛋👍北海道•特A級夢美人白飯(任食)另外,再加咗$99蒜香A5和牛炊飯。蒜、香菇、和牛加埋飯蕉,甘香回味,日本珍珠米吸收曬各款食材精華,我哋兩個一致好評值得加配😋烤肉又點可以無啤酒?最終我地又加咗半放題,任飲啤酒或無酒精飲品,仲有其他食物可以任食。其中京畿道柚子嫩雞腿,都係任食之列中,京畿道雞肉無雪味、無筋、軟嫩中帶啖啖柚子醬香味,記得要試!最後仲有抹茶雪糕做結尾~服務值得一讚,待應妹妹會好純熟咁介紹每款肉,而佢會幫我哋燒和牛,確保我哋食到最好風味❤️
黑毛和牛極上牛舌芯👍
厚切白豚腩燒肉片
京畿道柚子嫩雞腿👍
辛口味噌漬牛腸
鑄鐵焼きA5挽肉配蘭王蛋👍
北海道•特A級夢美人白飯(任食)
另外,再加咗$99蒜香A5和牛炊飯。蒜、香菇、和牛加埋飯蕉,甘香回味,日本珍珠米吸收曬各款食材精華,我哋兩個一致好評值得加配😋 烤肉又點可以無啤酒?最終我地又加咗半 放題,任飲啤酒或無酒精飲品,仲有其他食物可以任食。其中京畿道柚子嫩雞腿,都係任食之列中,京畿道雞肉無雪味、無筋、軟嫩中帶啖啖柚子醬香味,記得要試!
最後仲有抹茶雪糕做結尾~