2022-12-05 402 瀏覽
一間室內幾懷舊嘅酒吧餐廳,啡色皮質梳化,一堆高枱高櫈再播住一堆英文舊歌手上有張美酒佳餚巡禮嘅cocktail劵,可以換食物,係度一於換份迷你鵝肝牛肉漢堡漢堡細細超好味,鵝肝比較細塊,牛肉非常juicy軟嫩,個醬酸酸甜甜好開胃另外我地order左兩個任食頭盤set,任食green salad同薯條,green salad配蜜糖芥末醬,非常好味健康主菜:Pan Seared Barramundi fillet $ 158.比起自家煮嘅盲曹魚,呢度嘅肉質又滑又彈,完全唔係平時買嘅急凍魚柳肉質一食已經「嘩」一聲主菜:Roasted Half Chicken $ 168上枱即時傳黎印度Tandoori Chicken嘅香料味,唔通大廚係印度人!? 半隻雞都唔細份,超多汁,一切就流晒出黎,旁邊嘅羅勒蒜油汁直頭畫龍點睛,除左自己嘅香,仲好吊到雞味,如同白切雞蔥油一樣主菜無跟薯菜,所以餐廳提供120分鐘任食沙律或薯條,亦唔包飲品甜品,同時openrice訂枱有「第二份主菜半價」優惠,所以自己可以再考慮如何點餐。食物高質,服務貼心,雖然只有我叫左杯酒,但係侍應都比左杯水女朋友,時下好多餐廳都係唔提供清
一間室內幾懷舊嘅酒吧餐廳,啡色皮質梳化,一堆高枱高櫈
再播住一堆英文舊歌

一食已經「嘩」一聲

主菜:Roasted Half Chicken $ 168

食物高質,服務貼心,雖然只有我叫左杯酒,但係侍應都比左杯水女朋友,時下好多餐廳都係唔提供清水,絕對加分!
2022-11-29
用餐優惠