2019-08-24 113 瀏覽
我第一次睇見車仔麵有飽魚、花膠、蠔,本身幾鐘意食車仔麵既我,決定去試試鄧一君藝人開既-豪華版車仔麵。🔺霸王麵$98 配料有花膠、鮑魚、廣島蠔,真係相當真材實料。廣島蠔好肥美,咬落去有淡淡海水咸味,飽魚細細粒易入口又多汁彈牙,而花膠同花菇炆得好入味,呢個價錢來講性價比高。 🔺自選三餸車仔麵$40自選車仔麵,好多款式揀,我揀咗牛腩豬大腸陳皮魚旦,配上油麵加辛辣汁,牛腩肉質非常之入味,豬大腸非常香,食嘅招牌陳皮魚蛋,又爽又彈。🔺一君炸蛋(鵪春蛋)$28離遠都問到陣陣香味既鵪春蛋,入口外脆內軟 有少少椒鹽味,真係唇齒留香 細細粒一啖過好過癮,特別推介必食之選!🔺南乳豬手$32南乳味十足既豬手肉質腍滑 ,骨膠原豐富,食落一點也不油膩,食過番尋味!🔺菠蘿冰(跟餐+$15)非常之多既菠蘿肉既菠蘿冰,真材實料。夏日炎炎,食麵配上菠蘿冰,夠絕配!🔺香蕉成熟時$48食完正餐,女仔第二個胃啟動啦!呢到食麵仲有甜品食,揀左曲奇荔枝味雪糕,配香蕉肉真係一個不錯嘅選擇!人均消費:$50

🔺霸王麵$98

🔺自選三餸車仔麵$40

🔺一君炸蛋(鵪春蛋)$28

🔺南乳豬手$32

🔺菠蘿冰(跟餐+$15)

🔺香蕉成熟時$48

人均消費:$50