2023-10-07 714 瀏覽
🇭🇰 旺角- 八幡屋涮涮鍋前排見人哋講開呢間放題連高級和牛都有得食,所以就去睇吓係咪真係咁正☺️估唔到我哋揀嗰個餐仲有好多海鮮同埋刺身可以選擇~~地理位置有方便 我哋去完迪士尼再入去食都可以慢慢食整體方面☑️•上菜速度幾快•座位舒適•肉類高質🔲 D4日本黑毛和牛套餐▪肉類我今次連呢個套餐嘅肉類最推介嘅就澳洲M5和牛同埋日本黑毛和牛A4😍肉質超鬆軟,肉味又濃郁,係食完會想狂添食~~嗌咗呢個套餐嘅話一定要狂食啊 平時放題食唔到㗎!▪️海鮮海鮮嚟講都幾豐富,有鮑魚,海蝦,扇貝,蜆,青口…以放題來講海鮮種類算多 同高質👍🏻食落唔會話有腥味,而且海鮮幾大隻~▪️刺身有三文魚,甜蝦,帶子,希靈魚,赤貝,覺得佢放題食刺身通常都麻麻,點知佢又幾新鮮,食落舊舊都咁肥美▪️熟食有得自己點嘅串燒:雞翼,紫番薯,燒菠蘿….以外面有得拎嘅就有啲唔同嘅炸物😎▪️自助區可以拎嘅食物款式都好多,蔬菜類同埋丸類都係自己出去拎,蔬菜幾新鮮㗎~有冬菇,烏冬,公仔麵等等,另外佢仲有啲冷盤小菜~▪甜品佢哋嘅甜品都有好多唔同選擇,有唔同嘅雪糕仲有雪條(雪條仲有榴槤味😏),另外雪櫃仲有唔同嘅甜品:奶凍,啫喱…..⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
🇭🇰 旺角- 八幡屋涮涮鍋

🔲 D4日本黑毛和牛套餐

▪肉類

▪️海鮮

▪️刺身
有三文魚,甜蝦,帶子,希靈魚,赤貝,覺得佢放題刺身通常都麻麻,點知佢又幾新鮮,食落舊舊都咁肥美

▪️熟食

▪️自助區

甜品

⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗

🎏地址:八幡屋涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐廳 #打邊爐 #八幡屋涮涮鍋 @yahatayashabu

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角