🚇銅鑼灣廣場二期呢間🏯萬丸燒肉放題主打高級🇯🇵日本A4和牛🐮燒肉及多款🦐海鮮任食,食材高質又抵食,💰性價比好高,值得 encore 呀!入邊地方都幾🥰企理闊落,除咗嘢飲🧃之外其他嘢都可以喺📱手機下單,方便快捷😎唔使周圍行。呢度除咗大枱🤩用傳統圓形網燒爐🔥之外,仲有吧枱位可以用🏯日式方形燒肉爐,油煙💨全部喺爐邊抽走,唔會食到成身味👍。佢哋嘅極上燒肉放題只係 $428 ,主打日本A4宫崎和牛五花肉、特級安格斯牛小排、特級安格斯牛胸腹肉、安格斯封門柳、安格斯肩胛脊肉同埋安格斯翼板肉,另外仲有多款🐖肉類🐓同海鮮🦑,呢個質素來講真係好💰抵食。最正😍嘅當然就係佢哋嘅🇯🇵日本A4宮崎🏯和牛五花肉啦,油花均勻十分嫩滑入口即化,而且仲有陣陣嘅🥰和牛香!佢哋好多牛肉🐂都有兩個唔同版本一個係胡椒調味版🤤一個係壽喜燒汁版😋,個人比較鍾意👍壽喜燒汁版,唔使加任何醬料入口已經好香甜美味☺️。香蔥薄牛舌👅亦係我心水之一,佢唔會太薄🤏,輕輕🔥燒一燒好嫩好香。個爐火🔥力足,啲嘢食好快就🤤食得,不過要注意⚠️睇火。呢度重有🇯🇵日本蛋🥚冇限供應,可選生蛋或者♨️温泉蛋,用嚟點🔥烤肉食啱晒!除咗牛肉之外,我都幾😍鍾意食佢哋嘅🇺🇸美

個爐火🔥力足,啲嘢食好快就🤤食得,不過要注意⚠️睇火。

除咗牛肉之外,我都幾😍鍾意食佢哋嘅🇺🇸美國極黑🐷豬頸肉,肥美爽口,至於🇯🇵日本錦爽🐓雞腿肉更加係牛肉以外🤩必食嘅,肉質爽口彈牙又鮮味🥰,好高質!

除咗各款高質👍燒肉之外,呢度仲有多款🦐海鮮,香蒜🧄牛油🧈帆立貝、🇯🇵日本小魷魚🦑、虎蝦🦐同埋青口😋都係必食嘅!

帆立貝同埋青口雖然唔算得上🤏好大隻不過都幾鮮甜🤤,而虎蝦🦐肉質都好爽口美味。

呢度另一個令我🤩驚喜嘅係竟然有清湯🥣牛坑腩任食😍,而且爽口嫩滑😋,比得上粉面店嘅牛腩質素。

最後每人仲有一個 Mõvenpick 雪糕🍨做甜品,絕對係一餐🥰豐富又滿足嘅🔥燒肉放題晚餐🥢!