2021-11-20
當初於旺角開業爆紅嘅爆丼屋,原來已經進軍左九龍灣😳想當日旺角店萬人空巷,想食就起碼要排一個鐘呀😭今日去開Megabox,見九龍灣分店唔洗排隊,即刻衝入去呀!九龍灣分店座位夠晒完。。🔘三重大極上丼 | $398評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 一坐低店員就送上兩碗熱辣辣嘅味噌湯,未食飯個肚就飲到暖笠笠😋三重大極上丼呢個丼飯岩哂鍾意食海膽同拖羅既我😋成個飯嘅造型都十分吸引,材料份量多到滿瀉非常足料,拖羅山加海膽再以松葉蟹肉圍邊,剩係打卡影相都要啲時間😂。拖羅油脂分布均勻,口感一絕!海膽亦都好新鮮,每啖都係甜甜的。。。🔘鵝肝海鮮盛丼 | $258評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 如果單計材料種類,呢個鵝肝海鮮盛丼更加豐富!有海膽、鵝肝、帆立貝、三文魚籽,再加一個生蛋黃拌飯!如果你係鵝肝愛好者就一定要試下喇。鵝肝煎到外脆內軟,咬落就有好強勁嘅香味,而且入口即溶!帆立貝大大粒,而且用火槍燒過令其帶有微微焦香😳雞蛋黃撈埋落醋飯一齊食,令到口感香味更佳。呢個價錢有咁多款食物,我覺得非常抵食呀!。。🔻九龍灣分店唔洗排隊呀!🔻魚生新鮮到港🔻拖羅係必試呀!推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️
🔘三重大極上丼 | $398
評分: 🌕🌕🌕🌕🌗
🔘鵝肝海鮮盛丼 | $258
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑
。
🔻九龍灣分店唔洗排隊呀!
🔻魚生新鮮到港
🔻拖羅係必試呀!
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️