屋企人多懶得煮,出街又限制人數,所以嗌到會😋。唔知係咪冬天特別好食欲,覺得道道菜都好高質,個人鍾意燒羊架、沖繩雞中翼同泰式豬頸肉,好足料👍。份量有d多,最後都係食唔晒😂。個人鍾意佢可以散嗌,唔洗捆綁式買套餐。(ps 佢有3-6人少人套餐,唔知點解要wtsapp問先有。)✅老闆好好人,服務好好,包裝又嚴密,成個流程體驗都滿意。以前嗌到會,D野黎到凍晒、淋晒,包裝又亂晒,所以都唔鍾意食,但今次既食物真係顛覆我對「到會」既睇法😱!食物黎到仲係暖,甚至「出煙」,款式多,味道比得上餐廳堂食質素,真心推介❤️!!【圖中菜式為】避風塘雞中翼千島海鮮Pizza串燒大虎蝦牛油蒜蓉青口煙三文魚蟹籽炒飯泰式酸辣豬頸肉串燒孜然牛柳粒香草燒紐西蘭羊架椒鹽魷魚酥

【圖中菜式為】
串燒孜然牛柳粒
香草燒紐西蘭羊架
椒鹽魷魚酥
到會
題外話/補充資料: 聖誕好似有早鳥優惠,有95折,不過唔知幾時完
2020-12-06
30 分鐘 (外賣送餐)
聖誕節
到會
  • 香草羊架、蟹籽三文魚炒飯、豬頸肉、青口