2024-09-11
今日夜晚收咗工嚟到旺角同朋友食牛大人😆叫左澳洲極上和牛吃到飽🥩$328 每位會附送澳洲M9和牛牛丸兩粒🍢今次揀咗蕃茄同麻辣湯,可以同時試晒兩個湯🙂↕️蕃茄湯底酸酸甜甜幾開胃,麻辣湯就好香好惹味🤤呢個set係包晒所有肉任嗌,我哋叫咗澳洲和牛M5牛肩卷、美國SRF黑牛、安格斯牛、手切封門柳等等,安格斯牛小排同埋M5牛肩卷油脂分布平均,食落牛味濃郁肉質軟腍,幾乎入口即溶🥰仲有豬頸肉同各款豚肉都唔錯🐷台式小食有鹽酥雞、蒜香台灣腸、脆薯、鬼馬油條等等,仲有多款水餃同埋海鮮漿,自助區可以拎醬料、蔬菜、丸類同埋飲品🥤不嬲都好鍾意食佢哋嘅鹽酥雞,食落香脆多汁🤤特別推介黑松露鬼馬油條,油條好香脆,入面有黑松露魚漿,黑松露味道香濃最後當然唔少得甜品,而家嘅雪糕變咗任食,仲多咗唔同款嘅Movenpick同埋雀巢雪糕,有朱古力、雲呢拿、士多啤梨、咖啡等等味道,最後食咗三杯雪糕,食完真係非常滿足🤰🏼
每位會附送澳洲M9和牛牛丸兩粒🍢