呢間見到好似好高質 就特登過去一試先!🤤時令飛機貨 今次係金目鯛、池魚皇刺身同海老蝦 全部都厚切 超滿足!😝金目鯛係炙燒過 有少少焦香既味道 食落更香口 又燒出油香🤩軟池魚皇 爽口清甜 又係另一種質感海老蝦就好大同肥美 夠哂鮮甜😋壽司定食(12貫)$250 跟前菜、沙律、味增湯同雪糕 有成12款咁多!拖羅、油甘魚、帆立貝、三文魚腩、赤蝦、海膽、三文魚籽、鰻魚、拖羅蓉青瓜卷 其中既拖羅好出色!油脂好豐富入口即溶個隻😭三文魚腩都好正 好肥美 所有刺身食落都好厚身 好滿足😆松 $358 三色刺身 :帆立貝、三文魚、甜蝦刺身係新鮮 肥美 帶子好鮮甜👍🏼吉列生蠔 呢個好好食 外層炸粉好鬆化 唔會好硬好戒口 入面岩岩好 夠juicy 😛汁燒銀鱈魚好有驚喜呀 因為真係燒得好嫩🥺同埋魚油燒到出嚟同個醬油甜甜地好夾❤️完全唔係平時食到好實魚既質地迷你火炙鰻魚飯鰻魚一樣都係好嫩 岩岩好迫到油份又唔會過熟 好正 仲意食鰻魚就唔可以錯過😉配左個味增湯同雪糕 仲有杯飲品 我就揀左熱情果梳打
呢間見到好似好高質 就特登過去一試先!🤤

時令飛機貨
今次係金目鯛、池魚皇刺身同海老蝦 全部都厚切 超滿足!😝
金目鯛係炙燒過 有少少焦香既味道 食落更香口 又燒出油香🤩
軟池魚皇 爽口清甜 又係另一種質感
海老蝦就好大同肥美 夠哂鮮甜😋

壽司定食(12貫)$250
跟前菜、沙律、味增湯同雪糕

松 $358
三色刺身 :帆立貝、三文魚、甜蝦
刺身係新鮮 肥美 帶子好鮮甜👍🏼

吉列生蠔