2023-04-29
呢間人氣即食燉品專門店 @damdambirdnest 係我每個月都想食既小店😍 佢地既產品都系每日新鮮製造 雖然小店系以外賣為主 但亦有少量座位可以堂食 有燕窩/雪燕、桃膠等產品 亦都有好多惹味即食嘅小食 有興趣快啲睇吓啦💓🫐摩洛哥藍莓牛奶燉雪燕 (1公升裝)平時用得電子產品多 個個都知食藍莓可以護眼 呢款採用坐飛機過來的摩洛哥藍莓🫐 體積更大之餘 比普通藍莓口感較甜、脆、多汁 亦有更豐富營養價值 好岩我呢啲成日揸住電話既人😂補腦及防止光線侵害 改善眼睛矇霧、眼睛疲勞😁再配埋滿滿既雪燕 抵食又滿足!🥚花雕酒醉日本溏心蛋用密實瓶裝住 一打開聞到滿滿既酒香味 味道濃郁 一份有兩隻新鮮既日本蛋 切開流心既蛋黃好香 屋企人都大讚好食🥰🥥椰香奶凍雪燕 300ml (胖胖杯)椰汁味好濃郁 配埋雪燕一齊食好夾 奶凍好creamy!🍐冰川烤雪梨桃膠呢個出左無耐既新品 有原隻雪梨起裏面🥰仲有滿滿既桃膠 好足料又清甜 可以放起雪櫃兩天💓 可以改善皮膚乾燥、喉嚨痕等問題 經常夜訓既飲呢個就一流啦😍
🫐摩洛哥藍莓牛奶燉雪燕 (1公升裝)
🥚花雕酒醉日本溏心蛋
🥥椰香奶凍雪燕 300ml (胖胖杯)
椰汁味好濃郁 配埋雪燕一齊食好夾 奶凍好creamy!
🍐冰川烤雪梨桃膠