最近去咗中環食日本Lunch Set,環境超舒適,仲有好多酒!一定好多人過嚟飲酒食好西~ 我哋lunch食,就揀咗鐵板燒主題嘅秋櫻套餐~平目昆布漬,王林蘋果大根醋啫喱,裏面有海膽,加上調味可以帶出海鮮味,酸酸甜甜相當開胃,旁邊更有秋葵籽一粒粒,提升口感層次。鮑魚配鮑魚肝醬音樂師傅喺面前整,非常賞心悅目!大大隻鮑魚,相當新鮮,時間啱啱好,彈牙又大隻,仲要調味方面因為有鮑魚肝醬,更加提升鮮味及口味更香濃。A4和牛薄燒淨係見到A4牛已經好打卡,脂肪分布好靚。香蔥吞拿魚腩飯鮮味十足,整體充滿份量,也可以隨口味加入芥末享用。雞肉丸子清湯有松茸,雞蓉,成個清湯比較清新嘅菇味,香氣十足。甜品方面芝麻雪糕香味滿滿,而且表面有脆米脆餅,香甜香脆,底部更有日式腐竹、豆腐等, Mix and match非常夾呢!Menu及酒櫃

我哋lunch食,就揀咗鐵板燒主題嘅秋櫻套餐~

A4和牛薄燒淨係見到A4牛已經好打卡,脂肪分布好靚。

Menu及酒櫃