餐廳: Amplifier Restaurant (積福街)
資訊:

Amplifier Restaurant👻咁啱去開大圍個邊大圍原來都有咁多好野食想食西餐就入咗去依間Amplifier環境幾有高級西餐既feel下次要再推介比朋友黎食😆.🔅Daily Oyster 4pcs HKD 148佢地當日新鮮生蠔係法國蠔我地嗌咗4隻去做頭盤法國蠔隻隻都夠哂肥美保持住啲海水既鮮味食兩隻已經夠哂滿足🥰🔅慢煮36日法國春雞伴鵝肝 HKD 238慢煮既春雞夠哂嫩滑好細心咁起埋骨剩係個雞髀位有一支骨佢配個汁濃得黎又唔會太搶味鵝肝好creamy好邪惡不過實在太正🔅龍蝦汁海鮮意大利麵 HKD 188好耐無食過咁好食既龍蝦汁似係足料既龍蝦湯質素一食個意粉有比佢驚喜到意粉夠硬身又掛哂啲汁好值得試既龍蝦汁意粉😛.整體黎講:情調西餐 服務一流😚.🎈 Amplifier Restaurant (積福街) (大圍)大圍積福街72號地下D號舖
Amplifier Restaurant👻
咁啱去開大圍個邊