5天前 0 瀏覽
每次諗唔到食咩都來Umi食飯~有海景睇😆如果撞啱時間都可以睇到無人機表演😜1️⃣蒲燒鰻魚玉子燒意大利飯原條蒲燒鰻魚肉質肥美嫩滑,配上紫菜碎及木魚碎增添日式風味!大愛玉子燒!而西日合璧所用的意大利飯,口感都軟硬適中而且有調味,所以再配上燒汁略嫌有點鹹🥹2️⃣自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條超巨型的漢堡🍔配上新鮮手打的和牛漢堡扒,肉味香濃而肉汁多到流出來💧 配上生菜及芝士🧀味道很惹味又解油膩🥰而新鮮即炸的薯條🍟脆卜卜、熱辣辣🔥3️⃣爆谷綠鴦今期新品~即係綠茶加鴛鴦兩種咖啡因飲品溝埋一齊好濃味🤓我兩日冇訓過🙂‍↕️4️⃣精選甜品~抹茶紅豆蛋糕蛋糕有淡淡的抹茶味而中間是紅豆夾層,蛋糕口感細軟挺不錯的😋而乳酪杯入口順滑,加上nuts及乾果很好吃😋

1️⃣蒲燒鰻魚玉子燒意大利飯

2️⃣自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條