2022-01-16
灣仔小巷裏的一間小型咖啡店 記得如果想去食午餐嘅話要預先訂枱啊 位置有限好似冇咩位置可容納walk in😆環境氣氛幾cozy而且食物質素高 值得去試吓😚-🧇Avocado & Parma Ham on Classic Waffle ($85)🐟Add $25 for extra smoked salmon呢個配搭味道好驚喜💛窩夫厚度係我好喜歡好厚身而且烘得好香脆 入面質感係好鬆軟嘅 味道係甜甜地 免頭仲灑左些少糖粉 但恰到好處唔會過多🥰甜窩夫就食得多 不過搭配牛油果同parmaham冇諗過都咁夾😍本身麻麻哋parmaham嘅我都覺得佢呢隻幾好食🤫creamy牛油果蓉同埋微微鹹香嘅parmaham襯落甜甜地嘅窩夫 冇左平時食窩夫可能會有嘅膩 另外加左嘅煙三文魚都搭配到!今次嘅配搭係另一種享受 值得推介😚