有一段時間冇去過鴨脷洲 咁啱就去咗朋友屋企探佢哋 朋友就帶咗我去大街嘅一間西餐廳 餐廳嘅裝修亦好有氣氛🥰 都幾適合情侶拍拖嚟👫.重點一讚 每個店員都好有禮貌 服務態度好好🥰 而且食物嘅種類都好多 啱晒每個人嘅口味😋炭燒加拿大厚切牛仔骨 小妹最鍾意骨位🤤重要係好厚嘅牛仔骨同時佢煮得幾好 肉質唔會過硬而且筋位好香爽咬落肉汁衝出黎 好好食😋 仲有 試咗餐廳自家製嘅芥末醬 唔同平時出面食到嘅芥末醬 唔會太刺口 海鮮墨魚汁意大利粉 好多款新鮮海鮮嫁😍有大蝦 青口 蜆肉 帶子 墨魚最正係佢用墨魚汁煮嘅意大利粉真係好香好鮮甜✨食到好香好香嘅墨魚味❤️意粉都好彈牙 唔會煮到過軟/過硬🥰以上嘅主菜加$28就有餐湯配餐飲 仲有香草蒜蓉包😎好香脆嘅蒜蓉包✨ 食得出落料好足💪🏻咬一淡都好香香草蒜蓉味😋切嘅厚度講亦剛剛好朱古力心太軟配雪糕擺盤真係好靚好精緻❤️心太軟整得好好食🤤外面有微脆 內裹一切開湧出好多朱古力醬✨ 好濃郁又唔會太甜 再加埋雪糕一齊食 簡直係絕配🤤法式焦糖燉蛋 香滑嘅燉蛋 唔會整到好甜再上面頭嘅焦糖甜度加埋真係剛剛好❤️好食又好睇✨巴斯克芝士蛋糕呢個芝士蛋糕食完完全唔夠喉 勁香濃嘅芝士味口感好柔軟

炭燒加拿大厚切牛仔骨
小妹最鍾意骨位🤤重要係好厚嘅牛仔骨