2021-07-10 62 瀏覽
⭐️咖啡灣⭐️👉🏻軟殼蟹黑松露忌廉意粉 💰108🌜本人至愛 每次入到咖啡灣必點!十級專一!佢黑松露味好重好香 將成碟意粉昇華咗 啲汁可以撈滿成個意粉 軟殼蟹好大隻啖啖肉 炸得好香口又唔會太油膩 絕對夠飽🤤!雖然佢價錢偏貴 小小心痛 不過👧🏻🍼呢啲守財奴竟然捨得食就知佢真係好好食😂👉🏻煙三文魚黑松露忌廉意粉 💰88👉🏻爆脆蜜糖芝士炸雞配薯條沙律 💰102🌜全日外賣自取八五折!抵好多🌟Cafe風既餐廳黎講,佢都算平架啦😂坐得舒服價錢又合理 不過粉嶺嗰間就細咗少少 同埋佢係開放式餐廳 人哋喺隔離行過望住你食嘢 呢樣最唔好🥺我會建議選擇外賣自取返屋企食!可以試吓佢啲甜品 好大份好飽肚!🌟雖然我覺得百幾蚊食個意粉偏貴,不過CP值幾高 間唔中食一兩次 我都覺得幾好🤤因為佢個軟殼蟹忌廉黑松露意粉真係好好食🥺如果你哋有機會去食呢間 一定要叫呢個🙌🏻信我 真心推介!!
⭐️咖啡灣⭐️

👉🏻軟殼蟹黑松露忌廉意粉 💰108
👉🏻煙三文魚黑松露忌廉意粉 💰88
👉🏻爆脆蜜糖芝士炸雞配薯條沙律 💰102
🌜全日外賣自取八五折!抵好多

軟殼蟹黑松露忌廉意粉
2020-04-10
5 分鐘 (堂食)
軟殼蟹黑松露忌廉意粉