2015-09-20 4169 瀏覽
呢間家姐食過一次覺得唔錯。今次帶埋我黎Encore一下呢度。鮑魚。同大大隻赤蝦刺身任食。黎次前已經好期待。。。今次我地卜左食8:45個場,8:30到門口。已經嚇親。。竟然打蛇餅(⊙_⊙)。。。可能星期日。但想去食都真係卜左位穩陣。排左一陣入到去。。即刻進入作戰狀態。。先黎一round ..刺身。特色壽司。。刺身方面。。赤蝦真係好好解味啊。同場嘅有頭甜蝦即刻比下去。。仲有帶子,油甘魚三文魚都好正。魚類都係厚切。有口感。帶子係大隻個啲。唔係個啲蚊班貝柱。幾新鮮仲有燒物。羊架唔韌,唔會話乾。孜然味剛好。可以食多舊燒牛舌。都幾出色。好味。燒雞翼就正常野特色壽司真係唔錯啊。細醬舊啲料勁多。。有一款。係有海膽嘅。海膽量都多。呢個encore 左煮鮑魚隻鮑魚中等大細。味道冇咩。一舊做足夠了炸物炸蝦都幾好味。。同赤蝦刺。所以一隻就夠。。榴槤炸彈。真心好味。雖然應該唔會係新鮮榴槤,但食落去去唔會有奇奇怪怪嘅人造味仲食左好多其他野。。不能盡錄。。呢間甜品好正。。有任食Haagen Daz,哈密瓜雪條。仲有其他款。正啊埋單兩個57x會再黎。。。
呢間家姐食過一次覺得唔錯。今次帶埋我黎Encore一下

呢度。鮑魚。同大大隻赤蝦刺身任食。黎次前已經好期待。。。
排左一陣入到去。。即刻進入作戰狀態。。
先黎一round ..刺身。特色壽司。。

仲有燒物。
羊架唔韌,唔會話乾。孜然味剛好。可以食多舊
燒牛舌。都幾出色。好味。燒雞翼就正常野
煮鮑魚
隻鮑魚中等大細。味道冇咩。一舊做足夠了
炸物
炸蝦都幾好味。。同赤蝦刺。所以一隻就夠。。

仲食左好多其他野。。不能盡錄。。

埋單兩個57x
會再黎。。。