2021-11-01
琴日見到旺角有間米線好多好評,見未試過,又唔想食飯,所以就過嚟試。入到嚟以為好多人,但好彩萬聖節唔多人,太好了,唔洗排隊就有位坐。我就簡左香濃蕃茄湯底+昆明風味配料+豬腩片+米線好特別,平時食開米線係人哋整好晒一碗俾你,今次你要趁個湯熱辣辣,自己將啲配料跟次序擺落去,好好玩!點知開心得陣,最後放個米線時,一跣手,倒瀉一半,待應好細心留意到,即刻問我要唔要比返一半我,我勁唔好意思話好呀…..😳多謝待應姐姐,你地既服務態度好值得一讚!👍🏻👍🏻講返個蕃茄味湯底,佢同平時嘅湯底唔同,味精味唔重,飲完唔會口渴,同啲配料好夾而朋友叫左老姜酸菜湯+文山精緻配料+肥牛片不過佢個湯底覺得一般,試完我個番茄湯之後,佢就係咁食我啲蕃茄湯🤣🤣雖然一碗米線個價錢係有啲貴,但份量食完岩岩好,唔會太飽又唔會太肚餓,服務態度超好!仲有一般樓上嘅廁所都好污糟,呢間個廁所乾淨!抵讚👍🏻👍🏻
我就簡左香濃蕃茄湯底+昆明風味配料+豬腩片+米線
多謝待應姐姐,你地既服務態度好值得一讚!👍🏻👍🏻
而朋友叫左老姜酸菜湯+文山精緻配料+肥牛片
仲有一般樓上嘅廁所都好污糟,呢間個廁所乾淨!抵讚👍🏻👍🏻