2017-06-19 169 瀏覽
繼續雪糕 day 🤘🏿 冇甜落肚點過日子呀,甜品真係食極都唔夠,無限 end call 🤤 有好幾個問點解我食唔肥,有咩秘訣呀!雪糕咪就係秘訣囉 🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️ 據非正式研究,食雪糕減肥係非常有效,因為雪糕成份冇涉及到致肥既碳水化合物同澱粉質,唔會令到胰島素滯留,大大遠離豬茵既朋友豬肪,所以食雪糕比食白飯更有效地減肥!今次又食兩支雪糕重點減肥 🤤 大熱口味紫薯同抹茶,紫薯係用左日本沖繩紫薯,而抹茶係用宇治抹茶粉,再加上用 3.6 北海道牛奶打底製雪糕,實屬高質高性價比系列,自不然香濃奶味較重,質感幼滑,但亦冇喧賓奪主,不失紫薯味,我個人覺得黎講亦算濃,而抹茶比較上做得比較出色,雖然都係奶味較重,不過依然食到抹茶回甘而且甜度適中,係濃係正既 🤤🤤🤤P.S. 雪糕質感挺身濃厚,大約有 5 圈左右,正常人食一半就飽,建議 2 人 share 1 支 🤘🏿——————————————————————#濃厚宇治抹茶軟雪糕 $30#沖繩紫薯軟雪糕 $30——————————————————————#東海堂
——————————————————————
#濃厚宇治抹茶軟雪糕 $30