2018-10-10
同事生日我地午餐就黎左呢到慶祝啦,原本打算有set lunch, 點知原來改左做a la carte 既,咁我地就照叫啦。我同幾個人一齊叫左d starter 同main share 試下唔同野😋😋首先係個蛋,佢個名有cod, 應該面d 汁混合左d 魚肉,口感唔錯,個蛋同d 汁都好夾好好食呀👍🏻👍🏻跟住另一個starter 係乳鴿沙律,我覺得一般般,可能我唔鐘意食紅菜頭啦主菜我揀左lobster pasta, 睇落細細份,但食完都幾飽,好有龍蝦既鮮甜味,同個意粉好夾,但忌廉汁有少少"漏",如果再多就食唔落,份量岩岩好👍🏻👍🏻推薦另外我隔離位試左個煎馬頭魚,waiter 話可以食埋d 鱗,睇落好似刺蝟咁,我冇試到但同事話都ok 既,係食d 魚鱗有d 唔慣最後侍應黎同我地講,因為我地特登黎食set lunch 又冇左,所以廚師送左個甜品比我地,個貝殼蛋糕好好味,加埋朱古力mousse 一齊食超正😋😋