2022-09-11
結婚後第一個中秋節🥮先來個二人慶中秋活動 找牛大人🤣🤣七點前離座有特別優惠 上錯亦特別快啲book定五點食個早飯再賞月湯底成十款,口味特別,最愛 牛大人麻辣湯底,都係佢哋嘅signature 湯底😍😍用料講究 麻香並重揀咗小辣剛剛好🤭🤭醬料吧、飲品吧都係自助!見到佢哋新出左手工 啤酒🍻叫番杯飲下先 名字叫ugly 但卻有陣陣清花香,非常容易入口🥰🥰澳洲 和牛m5牛肩卷 脂肪比例剛剛好 3-4秒就食得 ,口感嫩滑 牛味濃郁😬😬安格斯牛小排 保持水準 牛脂比較多 非常有牛香 ,而且你幾多round都保持質素👍👍期間限定 北海道十勝豚 😍😍非常高質,北海道真係唔同啲呀 肉香特別 而且淋軟 雖然少少肥 但就會令到口感更加好啦🤭🤭每人有兩粒澳洲m9和牛牛丸 彈牙 牛香十足, 一口咬落去非常有空氣感😋😋其他地道小食 炸雞、香腸 酸梅粉地瓜 真係去咗台灣咁🤣🤣海鮮選擇亦都多 活蜆大大隻,非常鮮甜!仲好新鮮添 脆肉鯇都係我打邊爐嘅必點項目 仲有海蝦大大隻鮮甜爽脆 ,每次都必點炸魚皮!仲有自家製飲品冬瓜茶、自家製白桃烏龍次次都要點🥳🥳最尾仲有雪糕 做甜品 真係捧住個肚走 絕對值回票價 人頭三百蚊鬆啲 食
七點前離座有特別優惠 上錯亦特別快啲book定五點食個早飯再賞 月
其他地道小食 炸雞、香腸 酸梅粉地瓜 真係去咗台灣咁🤣🤣
海鮮選擇亦都多 活蜆大大隻,非常鮮甜!仲好新鮮添
仲有自家製飲品冬瓜茶、自家製白桃烏龍次次都要點🥳🥳
最尾仲有雪糕 做甜品 真係捧住個肚走 絕對值回票價 人頭三百蚊鬆啲 食足兩個鐘 超易 回本☺️☺️