2022-04-21 38 瀏覽
小店賣嘅嘢食款式好多,有pizza,  雞粒,雪糕等等幾受歡迎! 烤雞肉捲雞肉嫩滑有點辣, 雞肉切得唔會太大舊,食嘅時候好方便! 而且唔會冇味, 醬汁好濃味,有蔬菜包住! 餐包埋薯條汽水薯條分量適中,炸至金黃色, 大條又香脆👍🏻 汽水款式都有好多例如cola zero , cola, schwepped, fanta , sprite! 夏日smoothie shake 店員好友善,介紹唔同種類嘅smoothie,因為我想間比較少甜的,所以選擇了香蕉味, 而且店員都專登唔再加糖, 服務好好! Smoothie食到有香蕉, 係真係用了新鮮香蕉的, smoothie 唔會太稀 👍🏻👍🏻👍🏻 Caramel Popcorn medium size 店舖有自己嘅爆谷機😍,  所以爆谷唔會放咗好耐淋晒, 就算返到屋企爆谷都咁脆口,焦糖味夠濃, 啱曬同一家人朋友一齊食!

烤雞肉捲

餐包埋薯條汽水
薯條分量適中,炸至金黃色, 大條又香脆👍🏻

夏日smoothie shake

Caramel Popcorn medium size