餐廳: Shack Tapazaka
資訊:

2021-02-02 33 瀏覽
暫時都比較多幾個朋友係屋企短聚 食物方面 今次朋友負責,係銅鑼灣買😁😁酒吧既食物選擇都唔少,除咗燒物、炸物,仲有刺身,炒麵,烏冬等等。 最好一個人決定晒啦,以免大家一齊選擇困難症發作😄😄買到返黎,又幾唔錯wor!$200幾蚊,就有色香味俱全既外賣小食,令小小聚會生色不少。泰式魷魚翼 一打開個盒就香氣撲鼻~蒜蓉醬汁好惹味,我地冇再加熱,就咁點泰式辣汁食,都好正👍🏼👍🏼燒豬肉卷飯團點左兩份,總共有四條。食之前放咗落氣炸鍋,返熱5分鐘😋😋薄薄嘅豬腩肉片包住白飯 表面香脆,帶有香濃燒汁味,幾好食。絕對係一個氹小朋友食多d飯嘅好方法😂😂除咗飯團之外,仲有少少沙律菜,有酸酸地嘅汁,配埋飯團一齊食,都幾夾~幾清新~日式炒麵好香,仲要配埋紅薑,真係好日式😄😄味道唔錯,不會太咸,椰菜、豬肉份量得宜,食得幾舒服😌😌👍🏼👍🏼叫外賣真係有好多唔同嘅選擇,今次又試到新野 正野,大家都explore下~
暫時都比較多幾個朋友係屋企短聚
食物方面 今次朋友負責,係銅鑼灣買😁😁

買到返黎,又幾唔錯wor!

泰式魷魚翼
一打開個盒就香氣撲鼻~
蒜蓉醬汁好惹味,
我地冇再加熱,就咁點泰式辣汁食,都好正👍🏼👍🏼

燒豬肉卷飯團
點左兩份,總共有四條。
食之前放咗落氣炸鍋,返熱5分鐘😋😋
薄薄嘅豬腩肉片包住白飯
表面香脆,帶有香濃燒汁味,幾好食。
絕對係一個氹小朋友食多d飯嘅好方法😂😂

日式炒麵
好香,仲要配埋紅薑,真係好日式😄😄