餐廳: 四川重口味
資訊:

2022-12-19 43 瀏覽
最近約左朋友黎到土瓜灣見面,我地揀左間川菜食!先點左泡椒雞腳,豐滿潔白,咀嚼時骨肉生香,清脆爽口,酸酸辣辣非常開胃。上湯白菜餃,白菜餃肉餡湯汁夠,熱辣辣奉上,食落不錯!香辣田雞,田雞既肉非常嫩滑,炒得又香又辣,好食到連骨頭都想吞下,好惹味!仲有個藥膳醉雞煲,整隻雞浸在藥材湯中慢慢浸熟,雞肉嫩滑,充滿花雕既酒香;食完個身都變得暖,唔係講笑~OVERALL 當晚邊食邊傾,又坐得舒服! 價錢又合理,有機會會再黎!
最近約左朋友黎到土瓜灣見面,我地揀左間川菜食!

上湯白菜餃,白菜餃肉餡湯汁夠,熱辣辣奉上,食落不錯!

2022-12-14