2021-10-11
科技日新月異,而家好多野都電子化左,咁機械人送餐俾你又見過未試過未呢?今次我地去左土瓜灣既一間餐廳,賣點就係機械人送餐啦!價錢仲好親民!首先用電話掃描qr code就可以落單,確定後就好快由機械人送到啦❣️好方便!我地叫左:..🍳溫泉蛋牛肉石鍋飯🐔薏米人蔘雞燉湯🥩韓式牛肉炒粉絲🧀車打芝士醬配韓式炸雞🍗柚子雞翼🍖經典豬軟骨豬骨濃湯粉絲☕️凍意式忌廉咖啡🍊凍柚子薏米水🍋柚子檸檬梳打..估唔到食物好快送上,連食物質素都好ok! 要讚下石鍋真係keep住好熱,石鍋飯真係食到尾都有煙,最正係飯焦,撈埋溫泉蛋同牛肉好好味!人蔘雞湯好足料,真係成條人蔘,而雞肉都燉到好軟滑,不過如果個湯可以再濃郁d就正!韓式牛肉炒粉絲好好食!好入味!好juicy..車打芝士醬配韓式炸雞,芝士好濃,好大兜醬!柚子雞翼很不錯🤩 柚子醬酸酸甜甜咁,好開胃!豬軟骨煮到好軟腍好好食,豬骨濃湯再濃味d會更惹味~咖啡唔錯啊!薏米水真係勁多薏米!梳打超fresh超解渴!..呢間真係唔錯既選擇,係高質既茶餐廳之選!環境乾淨又坐得舒服👍🏻 最重要係價錢都好抵!
🍳溫泉蛋牛肉石鍋飯
🐔薏米人蔘雞燉湯
🥩韓式牛肉炒粉絲
🧀車打芝士醬配韓式炸雞
🍗柚子雞翼
🍖經典豬軟骨豬骨濃湯粉絲
☕️凍意式忌廉咖啡
🍊凍柚子薏米水
🍋柚子檸檬梳打.