2022-01-24
豊勝手丼🍱📍 銅鑼灣登龍街18號v Point 地下3號舖┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉今日要介紹既,就係位於銅鑼灣,賣日式海鮮丼既居酒屋🏮, 一入到嚟呢間鋪,就有d 似去左日本🇯🇵居酒屋既感覺😮💨。 真係好想疫情快d 過去⋯⋯⋯好想去旅行🧳🌟大吞拿魚壽司 $68 /一件係幾好味既,有種入口即溶既感覺。🌟豐盛刺身盛合 $298我最鐘意就係個蝦刺身 同埋海膽,個海膽真係好正🤩, 另外所有刺身都好新鮮。🌟 豐盛壽司盛盒 $268呢個都ok 既, 不過對於我,好似件件壽司都差唔多🤣 講唔出有咩特別。🌟鮮漬丼 $268我覺得呢個抵食呀😂, 有三文魚醬油漬、油甘魚醬油漬、赤身醬油漬、赤海蝦🦞同埋 三文魚籽,另外呢個係set 餐,有配湯、豆腐同沙律🥗, 加多$20 仲可以追加小食,有吉列炸蠔 2隻。🏮由於疫情,堂食會有8折👍🏻😌整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉
📍 銅鑼灣登龍街18號v Point 地下3號舖
┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉
🌟大吞拿魚壽司 $68 /一件
係幾好味既,有種入口即溶既感覺。
🌟豐盛刺身盛合 $298
🌟 豐盛壽司盛盒 $268