2021-05-05 1045 瀏覽
第一次嚟 The Right Place,等咗陣就有位不過因為坐近門口,有啲熱同埋有蚊😂香煎鵝肝多士伴無花果鵝肝從來都係我嘅摯愛,個多士亦都好香脆,配埋香甜嘅無花果真係無得輸🥰魷魚西班牙辣肉腸燒南瓜法邊豆鹹蛋黃意大利飯伴輕煎北海道鮮帶子估唔到佢嘅 snack 仲大碟過 main dish😂anyway,味道唔錯又唔會膩, @oliviawch 都要添飯🤫墨西哥菠菜芝士卷反而呢個有啲失望,芝士卷唔係我認知嘅一回事,而且卷裡面生菜仲多過菠菜 (不過個芒果醬好好食🤪)低溫慢煮燒西班牙黑毛豬五花腩伴芥末籽蜜糖青蘋嗌佢係因為我對錯相,不過又有驚喜喎五花腩好嫩滑,而青蘋果又可以減去油膩感👍🏻至於飲品就嗌咗 國粹無雙 同 大埔司令飲咗啖國粹,我第一個感覺係:泰國渡假嘅番梘味😂😂😂其實我係幾鍾意,因為佢個香味好清新而司令就味道豐富啲下次先試甜品🥴
第一次嚟 The Right Place,等咗陣就有位
不過因為坐近門口,有啲熱同埋有蚊😂

估唔到佢嘅 snack 仲大碟過 main dish😂

墨西哥菠菜芝士卷

墨西哥菠菜芝士卷

低溫慢煮燒西班牙黑毛豬五花腩伴芥末籽蜜糖青蘋
嗌佢係因為我對錯相,不過又有驚喜喎
五花腩好嫩滑,而青蘋果又可以減去油膩感👍🏻

至於飲品就嗌咗 國粹無雙 同 大埔司令
飲咗啖國粹,我第一個感覺係:泰國渡假嘅番梘味😂😂😂
其實我係幾鍾意,因為佢個香味好清新
而司令就味道豐富啲

下次先試甜品🥴