👧🏻Wodafoodie in Tin Hau天后原來有間高質既居酒屋🇯🇵木系裝修,暗淡既燈光,帶有情調,食物仲好高質,沙律、刺身、串燒、拉麵都好好食😍✨ 🥗鮮刺身沙律配番茄汁 $138好大份既沙律配三文魚、油金魚、吞拿魚粒,好鍾意個汁酸酸地好開胃😋✨ 🍣刺身盛合5點 $268食日本野我最鍾意就係食刺身!兩個人叫左三文魚、深海池魚、油甘魚、帶子、蝦一共五款,全部都好厚切同好新鮮,三文魚勁鮮甜,食完有滿滿既幸福感~🥰✨ 🍗自家製免治雞肉棒 $68/1去日本居酒屋最鍾意就係食呢個棒棒配蛋黃😍蛋黃用上日本曉蛋😍😍可生食,配有啲軟骨有咬口嘅免治雞肉好夾😋✨ 👅厚切牛舌 $58Amazing級數🥹3塊超厚牛舌芯,既軟腍又爽口,係最高級別嘅牛舌😭✨ 🦴雞胸軟骨 $38店員推介嘅隱藏menu😳雞胸燒得好香嫩唔鞋口,配埋軟骨都係第一次食😝✨ 山藥 $48好少見串燒有得食山藥!燒得外面微脆,入面juicy,同平時食落粉粉地既感覺好唔同,好特別!✨ 🍜血池牛肉拉麵 $98牛肉比較少見同拉麵一齊🤣牛肉係肥牛,湯底血紅色,味道好濃郁但又唔會好辣,少少多油但都忍唔住都飲曬d湯😝✨ 🍢關東煮 $88好多塊魚糕蘿白
👧🏻Wodafoodie in Tin Hau

✨ 🦴雞胸軟骨 $38

✨ 山藥 $48

✨ 🍜血池牛肉拉麵 $98

✨ 🍢關東煮 $88
好多塊魚糕蘿白,凍冰冰嘅天氣家熱辣辣嘅關東煮一流喔👍🏻

✨ 🍹巨蜂燒酎梳打 $78
✨ 🍹柚子燒酎梳打 $78
想飲燒酒但又怕好勁既可以試下呢個梳打🫶🏻甜甜地好易入口🥰

📍 酒屋一杯喜 (天后)
天后清風街1A-1B號美城花園大廈地下KL6號舖