呢間位於太子地鐵站隔離嘅泰國料理餐廳👉🏻位置方便之餘小店仲有一份人情味嘅感覺💕營造出一份有心思有質素既氛圍🫶🏻==============================Food List📝🥬泰式生菜包 泰國經典菜式 好喜歡呢個生菜包加咗辣椒🌶️令到成個味道更加昇華🤤🐷炭燒豬頸肉 用炭爐嚟燒特別好食💯肥瘦均勻 個邊邊燒到微微脆口😻🥘青咖喱配蒜蓉包 好想大山佢個蒜蓉包真係好好食💯一問之下原來係自家製嘅麵包 唔怪得好似食到有份愛喺個包入邊咁😆個包外脆內軟熟 個蒜油香好食到不得了👍🏻🥗木瓜沙律 好fresh🌿🥞香蕉煎餅配煉奶 好特別嘅一個甜品係用手抓餅作為煎餅 估唔到幾夾幾好食💕🍹泰式奶茶 有別於港式奶茶 煉奶香更加突出茶味‼️🥥椰青 淡淡椰子香 好味解渴 真係一流🫶🏻==============================小店一定要再嚟支持🔖
Food List📝

🥗木瓜沙律 好fresh🌿