2018-10-17 42 瀏覽
為食妹最鐘意周圍捐窿捐啦搵好野食!今次由馬鞍山去到北角咁遠,但失全無令我失望!😍😍😍今次去到呢間小店,見到外面的裝修已經俾人好浪漫的感覺,入到去,更有feel!啱哂情侶或閨蜜來打卡💕💕喺地鐵站行3分鐘就到達,十分方便!☺️6:30去到都仲有位,不過未到7:00就full了!想食記得預早book😉每種攞設都帶點浪漫氣氛💕到揀野食,都唔容易!因為實在樣樣都好吸引好想食🤣🤣最後揀左原板海膽黑松露意大利飯,美國豬鞍配薯菜,同一個pizza首先上場的係海膽意大利飯!不得了!見到真是好驚喜!海膽好新鮮,黑松露同意大利飯好夾,最估唔到係呢幾樣野夾埋一齊食,令口感好豐富,好有層次!讚👍🏻服務員態度好好,仲溫馨提示我們呢個美國豬鞍要襯熱食!果然,熱辣辣好食!個豬多鬆軟,唔會好un!!!仲有個脆薯角好厚,好有肉,好食!🤤最後叫埋個pizza,雖然我們沒落任何配料,但都好好食!因為餅底好脆!總括來說,好滿意的一餐飯!😍😍

喺地鐵站行3分鐘就到達,十分方便!☺️

每種攞設都帶點浪漫氣氛💕

到揀野食,都唔容易!因為實在樣樣都好吸引好想食🤣🤣

總括來說,好滿意的一餐飯!😍😍
  • 黑松露海膽鵝肝意大利飯