2019-03-29
朋友生日,約食烤肉放題,作為食肉獸既我當然拍手叫好啦!約咗8:30pm,見未齊人就劃下叫餐紙先!同一般放題一樣,分類點餐,除咗肉類,仲有刺身、自家製涼茶同是日甜品選擇,種類都幾多。因為有人遲到,所以叫咗刺身食住等。刺身非常新鮮,值得一提嘅係北寄貝非常鮮甜,食完要即刻再order!肉類方面,肉質鮮嫩多汁,質素好高,不知不覺就食咗好多,特別係牛舌,reorder 咗三次!仲有羊架、一口和牛、龍利柳同多春魚都非常美味!估唔到仲有天婦羅,南瓜,番薯,唔會炸到好油膩,唔錯唔錯!甜品方面,有一口雪米糍(香芋頭)、抹茶或芝麻味雪糕,同精選自家製甜品選擇,問店員今日精選甜品有乜嘢,佢話一口芝士蛋糕,出於好奇我哋都叫咗試吓,估唔到都幾好味,芝士味唔算太濃,所以唔會話好”溜”,size細細,就算已經食肉食到好飽,依然可以食得晒!二百幾蚊一位真係非常抵食,對我哋呢班大食友嚟講, 90分鐘真係唔多夠😂!
仲有羊架、一口和牛、龍利柳同多春魚都非常美味!
估唔到仲有天婦羅,南瓜,番薯,唔會炸到好油膩,
唔錯唔錯!