2024-03-31
燒肉801地址:尖沙咀加連威老道14號地舖位於尖沙咀既燒肉801,地理位置非常方便!無論自己開車定搭地鐵都好近,門口有咪錶位泊車。依間燒肉店既肉質真係好鮮嫩多汁,如果未試過既你一定要試吓!本身唔鍾意食燒肉既我,試完依間燒肉店真係返唔到轉頭!😍😍 叫咗一個套餐,盛惠$498,如果覺得唔夠飽,可以加$25一個米飯set,有埋麵豉湯,泡菜,我就覺得可以加埋既,泡菜都好入味,好好食!志盛 Kokorozashi 2人 $498鹽味牛舌:口感特別,容易食得出係牛舌既味道,口感係好好👍黑毛和牛小排:極具品質和口感的美食,黑毛和牛是日本著名的高級和牛品種之一,其肉質細嫩、大理石花紋分佈均勻,含有豐富的脂肪,賦予了牛肉獨特的濃郁口感和香氣黑毛和牛上肩肉:呢個部位的肉質鮮嫩多汁,帶有豐富的脂肪細緻,使得肉質更加滑嫩。脂肪的均勻分佈讓肉的口感更加豐富,入口即化極上厚切牛胸腹柳:厚切的口感讓人滿足,味道豐富而濃郁蔥鹽味雞腿肉:雞腿肉肥嫩多汁,蔥鹽調味恰到好處,外皮烤至金黃酥脆,內部保持濕潤。每一口都散發出濃郁的蔥香和鹽味黑毛豚無骨小排:黑毛豚係一種優質的豬肉品種,特有的肥瘦分佈和豐富的肉汁,含有豐富的油脂,
地址:尖沙咀加連威老道14號地舖
志盛 Kokorozashi 2人 $498
鹽味牛舌:口感特別,容易食得出係牛舌既味道,口感係好好👍
極上厚切牛胸腹柳:厚切的口感讓人滿足,味道豐富而濃郁
黑毛豚無骨小排:黑毛豚係一種優質的豬肉品種,特有的肥瘦分佈和豐富的肉汁,含有豐富的油脂,使得口感更加豐富😋
+$25 米飯set
日本米飯 米飯軟綿綿,好易入口!淨食白飯都滿足
味噌湯
泡菜