2019-03-10 859 瀏覽
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk之前介紹左咁多比較離地既食物 今日就介紹一d好貼地既食物 碟頭飯🤤 我先唔理我既post靚唔靚 最緊要好食🤨 今日介紹既係一間拎左清真認證既食店 所以有好多穆斯林人去食 雖然刀咖哩羊腩最出名但係牛腩係最快賣晒 所以果日試左牛腩😌-🐮咖哩牛腩飯🐮($48)咖哩好香 唔太油 撈飯一流 不過可能為左香港人口味 反而唔太辣 不過對去過重慶既我 真係好少野食可以辣到我😂 牛腩浸得好入味 而且好淋身 好正 薯仔亦係一大賣點 係炸完 有客叫先淋上咖哩汁 唔會淋晒 好食 下次試埋更好食既羊腩先🤤 仲有燒鴨🤤🤤🤤總結來說 物超所值 銅鑼灣 灣仔返工既人必試👍-🎈灣仔寶靈頓道21號鵝頸街市1樓鵝頸熟食中心5號舖平均傷害:$48好味值:6.5/10...
🐮咖哩牛腩飯🐮($48)
總結來說 物超所值 銅鑼灣 灣仔返工既人必試👍
🎈灣仔寶靈頓道21號鵝頸街市1樓鵝頸熟食中心5號舖