2021-11-01 587 瀏覽
已經係我第二次光顧呢間小店喇,今次嚟到嘢食依然沒有令我失望,仲要好高質。首先我點左一個雞扒麵,雞扒好大塊牛骨湯都好濃郁好入味,所以我唔單止麵都食晒,連湯都飲埋。然之後我再點多個小食嘅肉鬆蛋餅,入面好足料啊,有雞蛋芝士火腿仲有肉鬆tim, 食落去有好香嘅蛋味同埋餅味,所以忍唔住都係叫多一個外賣返去俾小朋友食。最後我同我老婆再點多一個糖水,因為喺電視上面見到佢哋嘅糖水係每日新鮮做嘅手工芋圓,所以就想試一試佢哋嘅手工芋圓同出面有咩唔同。真係唔試唔知,芋圓好煙人不單只仲要好香芋頭味,有三隻顏色分別係紫薯地瓜同埋芋頭味每一隻都好有特色。呢間餐廳如果有10分我一定會比10分,因為呢個價錢真係比到咁嘅質素我,我哋食得好滿意

手工芋圓糖水
手工蛋餅