2022-01-25 10 瀏覽
人和月雞煲火鍋店 (尖沙咀)尖沙咀海防道38-40號中達大廈3樓咁啱經開尖沙咀附近見到一間餐廳又做緊一個特價嘅火鍋到會當然就要試吓啦,佢哋個名都幾特別叫人和悅,原來除咗有火鍋之外都仲有酸菜魚食二話不說叫咗個二人嘅嗰到會食,佢哋仲可以揀唔同嘅配料,配搭都幾多肉類方面叫咗牛板肩同埋肥牛,牛板肩啦,爽口又好味.至於肥牛嘅油脂同牛嘅比例啱啱好丸類去我哋就叫咗個芋泥包心丸,食落口都幾特別,芋泥嘅份量好多仲有其他蔬菜同其他配料,火鍋川粉,飲品都有兩支你呢個價錢食到咁多嘅嘢食嘅火鍋真係第一次見,而且餐廳非常之細心安排除咗有枱墊之外仲會有火鍋嘅道具,啱晒食完即刻棄又唔需要諗住用咩道具嘅朋友,順帶一提佢哋嘅份量都幾多記得要帶住個朋友仔去拎
人和月雞煲火鍋店 (尖沙咀)
尖沙咀海防道38-40號中達大廈3樓

仲有其他蔬菜同其他配料,火鍋川粉,飲品都有兩支