2024-09-23
又係食韓國嘢啦😂😂 呢排真係食韓國嘢食上癮🤤🤤🤤 今次就黎到尖沙咀既韓式料理店,簡約既裝修環境,每一枱都會擺有韓國纏維公仔擺設。而且食物種類好多元化,由小食都主食都好好味🤤🤤 醬油蟹 🦀黎到呢個鋪頭必食既人氣精選😍😍 醬油蟹真係好新鮮,肉質鮮甜,而且醬汁好惹味,配埋附送既紫菜牛油飯簡直係一流 👍🏻👍🏻👍🏻 醬油雞🐔 好入味,肉質比豬肉嫩滑,香味十足,仲可以加埋唔同既醬汁食,配埋新鮮生菜食即刻變咗勁爽脆調味排骨大大塊嘅調味排骨,全塊都已經幫我哋去晒骨架啦,啱晒我呢啲懶人😂😂 服務員仲會幫我哋燒埋,服務一流!肉質好腍,偏甜口,配埋生菜蒜頭一齊食,正🤤🤤🤤 發酵人蔘雞湯湯飯 每次食韓國嘢,人蔘雞湯飯係我必定會點既菜✌🏻 因為我實在太鍾意飲湯😂😂😂 人蔘味勁重,但係唔會苦,而且雞嘅份量亦都好足夠👍🏻👍🏻 另外仲會送咗個蛋餅俾我哋😍😍 大滿足,其實仲有其他好多嘢想試,但係真係食唔晒佢已經好飽啦,下次再食
醬油蟹 🦀
醬油雞🐔